Den 5 januari 2013 stod vi barfota på en strand och sa ja till varandra för resten av våra liv, genom toppar och dalar, sorg och glädje. Vårt bröllop blev precis som vi hade fantiserat om 5 år tidigare när vi nykära pratade om framtiden. Ett väldigt litet och intimt bröllop barfota på stranden med en enkel kort klänning, blommor i håret och vit linnetröja med uppkavlade ärmar. Havets vågor, solens sken och palmer som vajade i vinden som ackompanjerade ceremoin.

6 bröllop 10
Fyra av våra favoritbilder från bröllopet.

6 bröllop 8

6 bröllop 9

6 bröllop 11

Samma kväll pratade vi också om vad vi ville göra de närmsta fem åren, vad vi ville ha uppnått. Med mycket jobb och en hel del tur ser vi samma dag fem år senare tillbaka på våra år och planer och kan konstatera att vi lyckas med att skaffa två barn tätt, tagit examen båda två, skaffa en fast och stabil inkomst och sist spendera vår femåriga bröllopsdag på en sandstrand med sanden mellan tårna. Alla våra mål är uppfyllda. Hus hade vi redan men det har också hunnit sälja den tillsammans med det mesta andra sakerna vi ägde för att pröva ett helt nytt liv. Vi ligger med andra ord till och med före våra egna planer.

Det som är extra bra för oss som gillar att fira är att dagen efter bröllopsdagen är vår förlovningsdag. Vi diskuterade om detta firas eller inte när man gift sig. Vi kom inte fram till något svar även om vi båda hade känslan av att det inte firas efter man gift sig. Om du vet hur det brukar fungera får du gärna upplysa oss huruvida detta firas eller inte.
Hur som helst fortsatte firandet även dagen efter. Vi kan bara passa på att påpeka att det faktiskt var en slump att bröllopsdagen och förlovningsdagen hamnade efter varandra. Vi insåg det faktiskt först efter att bröllopet var bokat. Så nu behöver ingen ligga sömnlös och fundera över det.

För vårt firande hade vi såklart våra vana trogen ett hotell bokat. Och tydligen inte vilket hotell som helst. Nu finns det en del felaktiga rykten cirkulerandes kring Malins bokningsförmåga. Att hon på något sätt skulle vara lite slarvig eller missa vissa fakta vilket påverkar resrutter en aning. Det stämmer helt enkelt inte. Malin är en excellent resebokare och det kan bevisas här eftersom hon nämligen bokade ett hotellrum som råkade vara en villa till allas förvåning med utedusch och kaklat badkar/pool.

Vi trivdes ganska bra med fantastisk pool, vit sandstrand och egen veranda att slappna av tillsammans på kvällarna och såklart den obligatoriska galet goda frukosten. Vi tycker om mat, japp! Så vi var inte helt nöjda med att lämna vår villa men glada att vi fick spendera och fira våra dagar här.

6 bröllop 5
Nämen, egen villa! Med himla fin utsikt över trädgården och havet!

6 bröllop 6
Vyn från vår utedusch.

6 bröllop 7
Dante är hemskt nöjd med badkar/minipool.

6 bröllop 1
Frukost!

6 bröllop 2
Poolen

6 bröllop 3

6 bröllop 4
Stranden