Dante byggde igår en motorcykel för att åka till Afrika. Där såg vi giraffer, högludda apor, en hord med elefanter och blev nästan bitna av en krokodil. Sedan åkte vi till Asien och hälsade på i djungeln, vi såg en tiger, fler elefanter, apor och en ko. När vi ändå var ute och åkte motorcykel tog vi en snabbvisit till månen också. Ingen dålig dag med andra ord.

Vi leker och längtar efter äventyret, vi vet ännu inte vad som kommer ske. Kartan kommer helt enkelt ritas efterhand i stunden efter vad vi känner för tillfället. Visst vore det en dröm att ha den möjligheten? Vad som kommer ske vet vi alltså inte men nu är tidsramen i alla fall satt. Nästa höst kommer något ske, det lutar mot Asien med sikte på Koh Lanta (Thailand), Bali, Komodo (Indonesien) och Borneo (Malaysia) som några spännande alternativ.

Min mamma (Malins) sa en gång att bollen ligger i dina händer, du väljer själv om du vill sätta den i rullning eller inte. Vår dröm sedan Krister och jag träffades för snart nio år sedan var att leva enkelt någonstans där värmen finns. Den börjar nu bli verklighet. Från nästa höst kommer Krister vara föräldraledig i 1,5 år medan jag kommer fortsätta utveckla vårt företag. Var vi kommer spendera denna tid kommer med största sannolikhet inte vara här. Oavsett vad som händer har vi några väldigt spännande år framför oss. Bollen är med andra ord i rullning.

en-barnlek

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *