Det har varit tyst på bloggen ett tag och det är dags för en uppdatering. Krister är inne på sin sista jobbvecka nu innan semester och föräldraledighet fram till mars 2019. Tiden har flugit iväg och vi har haft fullt upp med att jobba, förbereda för resan och sälja av alla våra prylar så bloggen har nedprioriterats för att hinna med.

Malin: Hur orkar ni leka så mycket?
Dante: För att det är roligt..

Ibland inser man barns enkla visdom och just nu träffar den rakt i hjärtat. Det känns så rätt just nu att åka och vi ser fram emot att lämna alla måsten och krav bakom oss och bara vara tillsammans och ha roligt!

Det känns galet mycket just nu, mycket till stor del för att det på något sätt är svårt att bedöma tiden vi har kvar. Även om vi vet avresedatum känns det både nära och avlägset. När är det dags att sälja sängarna, bord, kontorsmöbler? Hur länge vågar vi vänta? Vad gör vi om vi inte får sålt allt?

För att minska alla sista minuten-ärenden som vi vet kommer att komma försöker vi förbereda så gott vi kan och ta itu med så mycket som möjligt redan nu. På ett bananskal råkade vi på en dag sälja barnens sängar, byråer och andra prylar. Gardiner har försvunnit, uteömöblerna är borta och de mesta som gör ett hus hemtrevligt. Så just nu är det ganska kalt, flyttkartonger överallt och totalt kaos med prylar.

Samtidigt har vi dessutom fått en vattenläcka i avloppet och kan inte längre duscha utan ett tropiskt regn i tvättstugan. Så nu blir det dessutom en totalrenovering av badrummet och med det aldrig mer någon dusch i vårt hus (badkar och dusch på gymmet gäller numera) :).

Vi ser just nu mest av allt fram mot en tid då vi kan se tillbaka på allt detta och skratta, vi har planerat in detta tillfälle om ungefär två månader. Men det börjar mitt i alltihop också kännas väldigt verkligt varvat med nostalgi. Idag försvann nämligen vår bokhylla och med det packades böckerna undan. Det är på riktigt nu!

Tills vidare får ni ha lite överseende med vårt sparsamma bloggande.

Under tiden får ni njuta av ett smakprov på Foraldrahandledning.se’s kommande layout.

framsida5

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *