Det är slutet av augusti och sommaren går mot sitt slut. Det blir snart kallare och mörkare men vi känner oss inte redo för mörkret. Årets värme är slut och det är ca 8 månader kvar till den kommer igen.
Vi pratade i våras om den där känslan man fick vid skolavslutningar i lågstadiet att sommarlovet är så långt att man inte kunde föreställa sig hösten. Den känslan, att sommaren är för alltid, den borde man ha alltid.

Vi längtar med andra ord efter en evig sommar. Vi längtar ut i världen med nya människor, kulturer, mat och upplevelser. Vi längtar efter havet, att dyka med färgglada fiskar, att testa våra gränser. För resejunkies som vi föräldrar är, är tre år lång tid att spendera hemma utan att se sig om. Så nu har drömmarna som legat vilandes börjat ta form. Resor planeras och på TVn spelas videor och bilder på resor för att hålla motivationen uppe. Syd- och centralamerika lockar mycket just nu. Värmen, mystiken, kulturen, festivaler, färger, regnskog, djur, äventyr och att testa våra gränser som familj i en helt annan miljö. Från att tidigare planerat mer långsiktigt börjar ett tänkt avresedatum krypa närmare. Var, när och hur saker och ting kommer ske vet vi dock inte ännu. Men vi kommer hålla er uppdaterade på våra planer allteftersom.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *