Så har vi varit på jakt efter boende i Thailand som är vårt tredje stopp på resan och hittade en hel del som passade våra behov. Barnens val låg på en liten men lyxig lägenhet i komplexet Atlantis Condo Resort i Pattaya. Lägenheten var aningen högt för vår budget men så kom vi att tänka på vår badkassa!

Vi har vid födelsedagar och av jultomten önskat oss ett tillskott till vår badkassa när frågan kommit på tal. Vi allihop älskar att bada så det kändes ganska naturligt att göra någon form av badresa av pengarna. Våra tankar har vandrat från The Reef i Fredrikshamn till Lost City i Örebro vidare till Lalandia i Billund och Tropical Island i Berlin. Alla har dock känts lite väl dyrt i förhållande till hur kort resan skulle bli så vi har väntat i förhoppningen att hitta något bättre.

Och vad passar inte pengarna bättre till än en lägenhet med nästan 2600 kvadratmeter pool med lekplats, sjörövarskepp, vattenfall och rutschkanor? Jag och Krister ser förutom poolen fram emot gym, internet och 350 meter till havet. Så igår bokade vi en lägenhet i Atlantis Resort för 2,5 månader. Mitt i all sjukdom här hemma hade vi två väldigt glada barn (även om Milo nog inte riktigt förstod varför alla var glada så hakade han i alla fall på stämningen).

Atlantis Condo Resort

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *