Som vi har letat efter likasinnade familjer med samma tankar som vi! Andra som vill resa med sin familj och se världen tillsammans. Vi har så många frågor till de som tagit steget och lever på resande fot, hur reser ni, var har ni rest, vilka resmål är favoriter, vad ska man tänka på, vanliga misstag, vad har ni i era väskor, hur försörjer ni er och så fortsätter det. Och den som letar skall finna! För nu har vi äntligen hittat våra likar!


Location Independent Families facebooksida

I gruppen finns alla möjliga olika familjer med olika familjekonstellationer, nationaliteter, livssyn och sätt att leva. Genom gruppen har vi fått upp ögonen för en hel del nya begrepp, olika sätt att skola sina barn som vi inte ens visste existerade (hemskolning, worldschooling, unschooling), olika sätt att leva, bo och ta sig runt i världen, olika sätt att försörja sig och finansiera sin livsstil på. Det anordnas träffar för utbildning för barnen och äventyrsseminarier. Vi har redan fått tips på barnvänliga ställen att åka till och hjälp med information om zika-viruset. Trots alla familjers olikheter, livsstil, och olika stadier i livet och på resan finns en välvillighet och hjälpsamhet gentemot varandra och ett gemensamt driv om ett annat liv med sin familj.

Funderar ni i samma banor som oss, att testa ett annat liv, gå med i gruppen! Snart 900 medlemmars kunskap om livet med barn på resande fot. En guldgruva av kunskap och erfarenheter med andra ord! Tyvärr har vi inte hittat några andra svenskar vilket hade varit väldigt skoj. Går ni i samma funderingar som oss, redan är ute och lever drömlivet eller någonting däremellan, hör gärna av er!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *